GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm

Prijs per m2: 32,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,40
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm

De MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm is een schitterende strakke tegel die echt van deze tijd is. Door de schitterende nuancering zal dit grijs dan ook nooit saai worden in uw tuin. Qua kleur is de MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm erg mooi te combineren met andere kleuren uit deze serie.

Voordelen van de MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm

De grote voordelen van de MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm zitten hem in de deklaag. De deklaag is voor een deel gemaakt van kleurechte mineralen die door een kleurstof ondersteund wordt. Deze bestrating zal dus op de langere termijn mooier blijven van kleur dan een doorsnee betonsteen. Om hem helemaal compleet te maken is de MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm voorzien van een factor 25 coating die hem ook nog eens onderhoudsarm maakt. U koopt met deze bestrating dus veel tegel voor weinig geld.

Alternatieven voor de MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm

Is de MBI GraniTops Plus Grey/Black 60x30x4,7 cm toch niet helemaal de juiste bestrating voor u? Kom dan een bezoekje brengen aan ons ruime en overzichtelijke showterrein waar we u deze en nog vele andere soorten bestrating laten zien. We zullen samen met u alle mogelijkheden nalopen en kijken welke bestrating er dan het best aansluit op uw wensen. Wij zijn er ons van bewust dat het kopen van bestrating niet tot uw dagelijkse bezigheden zal behoren en helpen u daar dan ook graag verder mee.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja