GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm

Prijs per m2: 32,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,40
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm

Vindt u antraciet te donker en denkt u bij grijs snel aan een betontegel? Kom kijken naar de MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm. Dit is een schitterende donker grijze tegel zonder facet of structuur dus super strak. Wilt u een strakke en moderne tuin met een betaalbare bestrating? Dan denken wij dat de MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm uw tegel is.

Voordelen van de MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm

De MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm is uniek in zijn segment. De deklaag is voor een deel gemaakt van kleurechte mineralen en verder bijgekleurd met een goede kwaliteit kleurstof. Dit maakt dat deze bestrating veel langer mooi zal blijven dan de gemiddelde betonsteen. Om hem echt af te maken is hij afgewerkt met een factor 25 coating. Dit maakt de MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm ook nog eens onderhoudsarm. Vocht en vuil zullen dan ook veel minder in de tegel trekken dan bij een tegel zonder coating. Een echte aanrader dus.

Alternatieven voor de MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm

Is de MBI GraniTops Plus Graphitio 60x30x4,7 cm toch niet helemaal uw tegel kijk dan even bij de overige kleuren waarin hij te leveren is. Heeft u toch liever een tegel met een facet of misschien wel met een reliëf? Bezoek dan ons showterrein waar we u de vele andere mogelijkheden kunnen laten zien. Heeft u een aantal wensen of eisen waaraan uw bestrating zou moeten voldoen? We lopen ze samen door en gaan onder het genot van een kopje koffie op zoek naar de tegel die bij u past.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja