GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm

Prijs per m2: 31,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,68
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm

Op zoek naar een betaalbare topper? Dan zit u bij de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm zeker goed. Een schitterende en bovendien betaalbare bestrating om uw tuin echt uw thuis te maken. Door de strakke en moderne uitstraling zal de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm zeker een goede toevoeging zijn voor in uw tuin. Een schitterende tegel die ook nog eens erg mooi is om de combineren met andere soorten en andere formaten.

Voordelen van de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm

De MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm heeft vele voordelen. Als eerste is het altijd de vraag of deze bestrating in uw budget zal passen. Gezien de vele voordelen die de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm biedt is het de fabriek zeker gelukt om hier een unieke tegel van te maken. De deklaag die erg mooi en fijn van structuur is en bovendien een combinatie is van kleurechte mineralen met een ondersteuning van kleurstoffen is ook nog eens voorzien van een mooie factor 25 coating die hem naast een duurzame bestrating ook nog eens onderhoudsarm maakt. De poriën die een steen heeft zijn door de coating mooi verdicht en de opname van vocht en vuil is dus veel minder dan bij een normale betonsteen. De kleurechte mineralen zorgen ervoor dat de tegel op termijn veel mooier van kleur blijft dan een tegel die uitsluitend met een kleurstof gekleurd wordt. Nog een voordeel van de Voordelen van de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm is het gewicht. Door de dikte van 4.7 cm is hij makkelijk te verwerken.

Alternatieven voor de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm

Zoekt u iets anders dan de MBI GraniTops Plus Coal 60x30x4,7 cm? Natuurlijk kunnen we u dan ook verder helpen. Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoekje te brengen aan ons bedrijf. Op ons ruim opgezette en overzichtelijke showterrein kunnen we u alle mogelijkheden laten zien en de voor en nadelen uitleggen en samen met u die steen uit te zoeken die aansluit bij uw wensen .

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja