GeoVegetale Roma 60x60x4 cm

Prijs per m2: 35,10Afname per: 1.44m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 50,54
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoVegetale Roma 60x60x4 cm


De MBI GeoVegetale Roma 60x60x4 cm met zijn mooie grijs zwarte nuancering geeft het gevoel van ruimte in uw tuin. Het is wel één van de meest bijzondere soorten bestrating te noemen die we in ons assortiment hebben. Met de mooie ronde gaten die op verschillende manieren te leggen zijn hebben we gelijk een mooie afwatering. De openingen zijn mooi op te vullen met een split of misschien wel met leuke planten aan de randen van het terras. Een prachtig product voor een stadstuin die voor een groot deel bestraat is. 


Voordelen van de MBI GeoVegetale Roma 60x60x4 cm


Eén van de voordelen is de afwatering door de gaten die in deze bestrating zitten. De deklaag is gemaakt van kleurechte mineralen die ook na jaren hun kleur nog mooi zullen hebben. Ook aan de extra bescherming is gedacht. De MBI GeoVegetale Roma 60x60x4 cm is voorzien van een coating die hem ook nog eens een extra bescherming geeft. Een prachtig product met zoals u ziet veel voordelen.


Alternatieven voor de MBI GeoVegetale Roma 60x60x4 cm


Om u een alternatief te kunnen bieden voor de MBI GeoVegetale Roma 60x60x4 cm zal niet meevallen. Wel kunnen we u veel andere soorten bestrating aanbieden. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor iedereen wel een passende bestrating te vinden is. Kom dan ook geheel  vrijblijvend ons showterrein bezoeken om in alle rus t uw keuze te kunnen maken.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja