GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm

Prijs per m2: 35,10Afname per: 1.44m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 50,54
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm


 De MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm is qua kleur degene die er tussenin valt. Niet te donker en niet licht grijs gevlamd. Het blijft natuurlijk een bijzondere bestrating met al die ronde gaten erin. Het mooie hiervan is dat de randen vol geplant kunnen worden en op de terrassen gevuld kunnen worden met grind of split. Een schitterend leuk effect zonder dat u allerlei goten en andere hulpmiddelen hoeft te gebruiken om het overtollige water kwijt te kunnen raken. De MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm biedt voor veel problemen de oplossing.


Voordelen van de MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm


Naast het feit dat de MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm zorgt voor een goede afwatering is het ook wat betreft de kwaliteit een topper. Hij is dan ook voorzien van een kleurechte deklaag en afgewerkt met een goede coating. Deze twee dingen zorgen samen voor een jarenlang plezier van uw aankoop. 


Alternatieven voor de MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm


Echte alternatieven zijn er niet voor de MBI GeoVegetale Cannobio 60x60x4 cm. Een uniek product die geen gelijke kent. Bent u op zoek naar iets heel anders? We helpen u natuurlijk graag verder om een juiste keuze te kunnen maken. Bestaring is een sfeerbepalende factor in een tuin. Genoeg reden dus om hier voldoende tijd voor uit te trekken. Breng een bezoekje aan ons ruim opgezette en overzichtelijke showterrein in Nunspeet.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja