GeoTravertino Roma 60x60x4 cm

Prijs per m2: 40,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 88,45
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!


MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm


De MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk. We kennen natuurlijk allemaal het travertin natuursteen. Dit is echter een steensoort dat zo zacht is dat het niet te gebruiken is in de tuin. Met de MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm hebben we het uiterlijk van het natuursteen met de mooie eigenschappen van de GeoSteen. De MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm is leverbaar in verschillende formaten die onderling ook nog eens goed te combineren zijn.


Voordelen van de MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm


Zoals al gemeld is de MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm in tegenstelling tot het natuursteen wel hard en ook onderhoudsvriendelijk te noemen. Met zijn deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen zal de MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm ook na jaren zijn kleur en uitstraling nog hebben. De 4 cm dikke tegels zijn ook goed te verwerken door het lage gewicht. De wildverbanden zijn alleen leverbaar in de dikkere uitvoering. Tot slot is de deklaag ook nog voorzien van een coating die ervoor zorgt dat hij onderhoudsvriendelijk is. De opname van vocht en vuil worden hierdoor sterk verminderd. 


 Alternatieven voor de MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm


Als alternatief kunnen we natuurlijk altijd een andere kleur uit de serie van de MBI GeoTravertino Roma 60x60x4 cm leveren. Heeft u toch liever een strakkere bestrating of een andere structuur? Ons assortiment is zo samengesteld dat we voor iedereen een passende bestrating hebben. Ook als de bovenstaande eigenschappen niet voldoen misschien wel veel meer dan u wilt. Kom een bezoekje brengen aan ons showterrein waar we samen kunnen kijken welke bestrating het best aansluit bij uw wensen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja