GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm

Prijs per m2: 40,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 88,45
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm


De MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm heeft een levendig uiterlijk en zal niet snel vervelen. Een mooie frisse uitstraling en een schitterende nuancering. MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm is afgeleid van het echte travertin zoals we die als natuursteen kennen maar dan met alle voordelen van een luxe beton. Deze serie is leverbaar in verschillende formaten die ook onderling goed te combineren zijn. 


Voordelen van de MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm


Zoals bij alle soorten GeoSteen heeft ook de MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm een deklaag van kleurechte mineralen en is voorzien van een sterke factor 30 coating. De kleurechte deklaag zorgt ervoor dat de kleur ook na jaren nog mooi zal zijn. De coating geeft de steen het grote voordeel dat we deze bestrating gerust onderhoudsarm mogen noemen. Het is dan ook zeer zeker de moeite waard om deze bestrating een keer te komen bewonderen op ons showterrein waar we veel zorg hebben besteed aan de presentatie van deze unieke serie. We hebben de koffie altijd voor u klaar staan.


Alternatieven voor de MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm


Is de MBI GeoTravertino Pavullo 60x60x4 cm niet helemaal de bestrating die aan al uw wensen voldoet dan hebben we nog verschillende andere kleuren in deze serie. Heeft u toch liever een gladde structuur of misschien wel een reliëf dat meer aanwezig is dan zullen we u graag de mogelijkheden laten zien en de tegel uitzoeken die het best aansluit bij uw wensen. Ook kunnen we natuurlijk even kijken naar de vele soorten keramische tegels die we aanbieden. Nogmaals kom langs en bekijk ze in het echt.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja