GeoTravertino Milano 60x60x4 cm

Prijs per m2: 40,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 88,45
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm


De MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm is toch wel één van de meest geliefde kleuren in deze serie. De tegel is mooi diep zwart van kleur en de putjes (travertin look) geven mooie schaduweffecten zodat deze bestrating nooit saai zal worden. De bestrating zal toch voor een groot deel de sfeer van uw nieuwe tuin gaan bepalen. De  keuze hiervan is dan ook erg belangrijk. Travertin is een natuursteensoort dat vrij zacht is en eigenlijk niet bruikbaar in de tuin. Dit is opgelost door de MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm die juist hard is en ook nog eens onderhoudsvriendelijk.


Voordelen van de MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm


De meeste voordelen van de MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm zitten in de speciale deklaag. Deze is bij de MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm gemaakt van kleurechte mineralen waardoor deze bestrating zijn kleur ook na jaren nog steeds zal hebben. De deklaag is afgewerkt met een coating die ervoor zorgt dat de opname van vloeistoffen (vuil en water) sterk verminderd worden. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud veel minder zal zijn dan bij de gemiddelde betonsteen. Ook het feit dat de meeste formaten in deze serie in de 4 cm dikke uitvoering leverbaar is 


 Alternatieven voor de MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm


Toch nog niet helemaal overtuigd door de MBI GeoTravertino Milano 60x60x4 cm? Kijk ook eens bij de andere kleuren die in deze serie leverbaar zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat u liever een ander reliëf heeft of misschien toch wel een strakke bestrating. Kom geheel vrijblijvend eens een bezoekje brengen aan ons showterrein in Nunspeet waar we alles op een mooie overzichtelijke manier gepresenteerd hebben. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja