GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm

Prijs per m2: 40,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 88,45
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm


 De MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm is met zijn look die afgeleid is van travertin (natuursteen) een aanwinst voor iedere tuin. Het blijft een feit dat uw bestrating voor een groot deel de sfeer van uw tuin bepaald. Het is dan ook erg belangrijk dat hierin een goede keuze gemaakt wordt. De MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm zou u wel eens kunnen helpen om een warme sfeer in uw tuin te krijgen. De MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm is een bestrating die het zeker waard is om eens beter te gaan bekijken.


Voordelen van de MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm


Er zitten veel voordelen aan de MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm, zowel wat betreft de uitstraling maar ook zeker qua opbouw en goede eigenschappen. De MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm is voorzien van een kleurechte deklaag die ervoor zorgt dat hij in tegenstelling van een betonbestrating ook na jaren nog steeds zijn kleur zal hebben. Verder is hij voorzien van een goede coating die ervoor zorgt dat hij veel minder onderhoud nodig heeft. Zeker een aanrader dus. Ook het feit dat de meeste formaten verkrijgbaar zijn in een dikte van 4 cm is een groot pluspunt. Dit maakt het verwerken een stuk makkelijker.

 
 Alternatieven voor de MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm


Als u toch nog niet helemaal overtuigd bent door de MBI GeoTravertino Lazise 60x60x4 cm willen we u graag uitnodigen om een bezoekje te brengen aan ons showterrein. We kunnen u dan in alle rust kijken welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen. We hebben in ieder segment een ruime keuze.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja