GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 81,97
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm  is een bestrating die qua kleur moeilijk te omschrijven is. De MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm heeft een hele warme uitstraling met de kleuren antraciet, donker grijs en een vleugje van de zalmkleur. Het is één van de nieuwste kleuren die ook in de andere series van de GeoSteen verkrijgbaar zijn. Omdat uw bestrating zeker sfeerbepalend is voor uw tuin is het belangrijk om dit dan ook de aandacht te geven die het verdiend.


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm is ook weer een product uit de familie van de GeoSteen. Dus ook weer zo’n mooie deklaag van kleurechte mineralen. De MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm is zelfs geborsteld waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt. Tenslotte wordt hij gecoat waardoor de opname van vocht en vuil veel minder zal worden en waardoor deze bestrating onderhoudsarm geworden is. 


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm


Als u op zoek bent naar een alternatief voor de MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm dan zal dat nog niet helemaal meevallen. Deze kleur wordt door MBI Geproduceerd en zien we bij de andere fabrieken niet terug. Wel kan de MBI GeoStretto Plus Venice 60x60x4 cm in andere uitvoeringen geleverd worden, denk dan bijvoorbeeld aan een tegel met een structuur, of met een uitgewassen deklaag of en facetrand. Het is dan ook zeker de moeite waard om een bezoekje aan ons showterrein te brengen. Wij helpen u graag bij het vinden van die bestrating die het best aansluit bij uw wensen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja