GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 81,97
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm is een topper in de series van de GeoSteen. Naast de kleurechte deklaag en de coating die bij alle GeoSteen series terug te vinden zijn is deze hele serie ook nog eens geborsteld. Door het borstelen voelt de bestrating heerlijk zacht aan. De MBI GeoStretto is in veel maten leverbaar en ook in de 4 cm en de 6 cm dikke uitvoering. Dit maakt het mogelijk om voor uw terrassen en paden een handzame steen uit te zoeken en voor bijvoorbeeld de oprit een 6 cm dikke variant te nemen. Zo kunt u toch de éénheid en rust om uw huis bewaren en kunt u handzame producten gebruiken op de delen die minder zwaar belast worden.


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm


Zoals bij alle Geo series is ook de MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm voorzien van een kleurechte deklaag gemaakt van natuurlijke mineralen. Dit zorgt ervoor dat ook na jaren de bestrating de kleur heeft waar u hem nu voor uitzoekt. Naast de kleurechte deklaag is ook de MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm voorzien van een goede coating en bovendien is hij ook nog eens geborsteld. Zeker dus een soort bestrating die u gezien moet hebben voordat u een definitieve keuze gaat maken.


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm


Vindt u de MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm toch te licht van kleur? In deze serie zijn nog meer grijstinten te koop, wij hebben aan deze serie veel aandacht besteed op ons showterrein en we willen u bij deze dan ook graag uitnodigen om ons een bezoekje te brengen. Blijkt het dat de MBI GeoStretto Plus Roma 60x60x4 cm niet helemaal aansluit bij uw wensen dan hebben we zeker voldoende andere mogelijkheden. Samen met u zullen we altijd even kijken welke bestrating het best aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja