GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm

Prijs per m2: 36,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 78,84
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm

De MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm is een strakke tegel met een warme zachte uitstraling. We zien de laatste jaren steeds meer de aarde tinten terug komen in onze tuinen. De MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm help ons hier goed bij. Aan de ene kant toch mooi strak maar aan de andere kant geeft hij uw tuin een geweldige sfeer. Vaak bestaat een groot deel van een tuin uit bestrating. Het is dus van belang dat u hier voldoende aandacht aan besteed.


VOORDELEN VAN DE MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm

Het grote voordeel van de MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm is toch wel zijn unieke deklaag. Deze is gemaakt van kleurechte mineralen. Hierdoor zal de MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm ook na jaren zijn kleur nog behouden. Om hem helemaal compleet te maken wordt hij voorzien van een factor 30 coating waardoor hij ook nog eens onderhoudsarm te noemen is. We kunnen dus gerust stellen dat de MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm een onderhoudsvriendelijke bestrating is.


ALTERNATIEVEN VOOR DE MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm

Durft u het toch niet aan met de MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm of zoekt u iets heel anders? We willen u dan ook graag uitnodigen om een bezoekje te brengen aan ons showterrein om de vele alternatieven te komen bekijken. Naast de MBI GeoStretto Plus Riviera 60x60x4 cm hebben we een ruime keuze in alle voorkomende soorten (sier)bestrating. Ons assortiment is zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen in huis hebben.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja