GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm

Prijs per m2: 35,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 76,68
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm is een schitterende fris ogende gele nuancering. Met deze MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm krijgt uw tuin een tropisch karakter. De bestrating is een element in uw tuin die zeker sfeerbepalend is. Erg belangrijk dus om hier voldoende aandacht aan te geven.


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm is uniek door zijn deklaag. De bestrating is opgebouwd van onderaf gezien van normale beton, een deklaag van kleurechte mineralen en ten slotte een coating. Deze opbouw zorgt ervoor dat we hier kunnen spreken van een onderhoudsviendelijke, slijtvaste en kleurechte bestrating. Bovendien is de deklaag ook nog eens geborsteld waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt. Verder zijn er in de serie van de MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm verschillende kleuren, formaten en ook diktes te krijgen. Deze zijn onderling ook mooi te combineren. Voor uw oprit kan dan een andere steen gebruikt worden dan bij bijvoorbeeld een terras of tuinpad.


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm


Durft u het toch niet helemaal aan met de kleur van de MBI GeoStretto Plus Piombino 60x30x4 cm of zoekt u toch een bestrating met andere eigenschappen? Kom naar ons ruime, nette en overzichtelijke showterrein in Nunspeet om u te laten adviseren welke bestrating het best aansluit bij uw wensen. We zullen graag samen met u de vele mogelijkheden bekijken om zo tot de juiste keuze te komen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja