GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm

Prijs per m2: 39,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 28,76
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm


De MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm is een licht grijs genuanceerde bestrating die uw tuin een frisse look zal geven. Een prachtige eigentijdse bestrating waar u vele jaren plezier van zult hebben. De sfeer in uw tuin zal voor een groot gedeelte bepaald worden door de keuze van bestrating. De MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm kan u hier zeker bij helpen. 


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm


De MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm komt uit een serie die bekend staat zijn kleurechtheid, maatvastheid en het onderhoudsarm zijn. De deklaag is gemaakt van kleurechte mineralen en is geborsteld en ook nog eens voorzien van een goede coating. Dit samen zorgt voor een geweldig product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Natuurlijk is het juiste onderhoud ook belangrijk. Als u hierbij de juiste stappen zet zult u zien dat het onderhoud echt minimaal is bij deze bestrating.


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm


Als het voor u moeilijk is om een keuze te maken adviseren we u om de MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm eens in het echt te komen bekijken. We hebben de MBI GeoStretto Plus Pavullo 60x30x6 cm mooi gepresenteerd op ons showterrein samen met al de andere kleuren uit deze serie. Zoekt u toch een ander product of misschien een tegel met een structuur of misschien wel een facet? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor iedereen een passende bestrating te vinden is. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja