GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm

Prijs per m2: 42,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 91,80
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm

De MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm heeft een schitterende licht bruine nuancering die een warme uitstraling heeft. Een schitterende steen die het hele jaar door uw tuin een mooie en rustige uitstraling zal geven. Het feit is toch dat de sfeer van uw tuin voor een groot gedeelte bepaald wordt door de bestrating die u gaat leggen. Een hele belangrijke keuze dus. 

Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm

Het mooie van de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm zit hem toch wel in de bovenste laag. De deklaag die van kleurechte mineralen gemaakt is zal zijn kleur ook vasthouden omdat hier verder geen kleurstoffen aan toegevoegd zijn. De afwerking van de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm is gemaakt in de vorm van een coating. Deze coating zorgt ervoor dat het onderhoud sterk teruggedrongen wordt. Onderhoudsvrij bestaat niet voor in uw tuin maar door deze behandeling wordt het onderhoud wel sterk teruggedrongen. Een bijkomend voordeel is dat de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm leverbaar is in verschillende formaten die onderling ook nog eens goed te combineren zijn. 

Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm

Als u toch een alternatief zoekt voor de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm kijk dan ook eens bij de andere kleuren in deze serie. De afwerking, de deklaag en het borstelen maken de MBI GeoStretto Plus Nardo 60x60x4 cm uniek. Als u twijfels heeft over de kleur dan is het zeker de moeite waard om ook eens bij de andere kleuren te kijken waarin deze serie leverbaar is. Daarnaast willen we u graag uitnodigen om de vele andere series te komen bekijken. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betonsteen of een exclusieve keramische tuintegel wij helpen u graag verder.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja