GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 81,97
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm is een super strakke en moderne bestrating die al jaren erg veel verkocht wordt. Het mooie van deze serie is dat hij in verschillende formaten maar ook diktes leverbaar is en ook mooi te combineren is. Zo kunt u een ander formaat nemen van de MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm voor bijvoorbeeld uw oprit, terras en tuinpad en toch de rust bewaren door één materiaal te gebruiken. 


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm is een schitterende bestrating die in de meeste tuinen zeker tot zijn recht zal komen. Uw bestrating zal voor een groot gedeelte de sfeer gaan bepalen in uw tuin. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat u in één keer de juiste keuze moet maken. Als u gaat kiezen voor de MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm koopt u in ieder geval een bestrating die door zijn kleurechte deklaag jarenlang mooi zal blijven en ook de kleur behoud  waar u hem nu voor uitgezocht heeft. Naast deze kleurechte deklaag is de MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm ook voorzien van een coating die de opname van vocht en vuil sterk terug zal dringen. Een onderhoudsarme bestrating die ook nog eens geborsteld is. Door het borstelen voelt deze bestrating zacht aan en is hij erg makkelijk te reinigen en of te vegen.


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm


Is uw nieuwsgierigheid gewekt door bovenstaande omschrijving van de MBI GeoStretto Plus Milano 60x60x4 cm of wilt u toch liever een ander product? Kijk dan ook eens naar de andere kleuren in deze serie. Wij adviseren u om altijd even een bezoekje te brengen aan ons showterrein om de tegels in het echt te komen bekijken en ons de gelegenheid te geven om de onderlinge verschillen uit te kunnen leggen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja