GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm

Prijs per m2: 39,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 28,76
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm


De MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm is met zijn mooie warme aarde tinten een bestrating die langzaam de antraciet en grijze tinten beginnen te vervangen. We zien na jaren weer wat mooie warme en frisse kleuren terugkomen in de tuinen. Omdat de bestrating toch heel veel invloed heeft op de sfeer in uw tuin is het erg belangrijk om een bestaring uit te zoeken die bij u past. Het is dan niet alleen belangrijk dat de kleur van de MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm helemaal bij uw wensen aansluit maar ook de eigenschappen van deze bestrating. 


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm


Eén van de grote voordelen van de MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm is dat hij voorzien is van een kleurechte deklaag en een coating. Dit samen zorgt ervoor dat we een onderhoudsarm, slijtvast en ook een kleurecht product hebben waar u vele jaren plezier van zult hebben. Bij normaal beton zien we een hoge opname van vocht wat zorgt voor een groene aanslag die niet alleen op maar ook in de steen zal zitten. Door de deklaag van de MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm zal deze aanslag veel meer aan het oppervlakte zitten en daardoor erg makkelijk met een reiniger te verwijderen zijn.


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm


Mist u toch nog iets bij de bovengenoemde eigenschappen? Neem dan gerust even contact op. Als de MBI GeoStretto Plus Marilleva 60x30x6 cm niet helemaal uw bestrating is dan zullen we samen op zoek gaan naar die bestrating die wel helemaal aansluit op uw wensen. We hebben een ruim assortiment dat we op een overzichtelijke manier opgesteld hebben en willen u hier graag in rondleiden om het zo mogelijk te maken dat u de juiste keuze zult maken.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja