GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm

Prijs per m2: 44,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 32,04
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm


De MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm is met zijn lichtbruine nuancering een erg mooie warme bestrating. Een moderne bestrating met een warme tint. Uw bestrating gaat straks voor 75 % de sfeer van uw tuin bepalen en heeft dus echt wel de nodige aandacht nodig. Wij zijn ons bewust van het feit dat dit voor u een investering is die voor vele jaren gedaan zal worden. Ook wij zijn niet tevreden zolang u dat ook niet helemaal bent. 


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm


De MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm heeft een unieke opbouw. De prijzen liggen iets hoger dan bij de betonbestrating maar de eigenschappen zijn totaal anders. Bij de MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm kunnen we door de van kleurechte mineralen gemaakte deklaag spreken van een tegel die zijn kleur ook na jaren nog zal hebben. Door de coating die hierover verwerkt is hebben we hier ook een onderhoudsarm product. Door het borstelen voelt deze tegel ook nog eens heerlijk zacht aan. 


 Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm


Als u overtuigd bent door de MBI GeoStretto Plus Lazise 60x30x6 cm dan kunnen we hem door heel Nederland tegen een scherpe prijs leveren. Nog niet het goede gevoel? Wij helpen u graag verder met het vinden van de tegel die helemaal aansluit bij uw wensen. We hebben in Nunspeet een mooi, ruim en overzichtelijk showterrein waar we u in alle rust de vele mogelijkheden kunnen bekijken. Het is erg belangrijk dat uw aankoop aansluit bij uw wensen en helpen u hier ook graag mee verder. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja