GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm

Prijs per m2: 36,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 79,81
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm 


U wilt eens wat anders? Dan is de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm een hele goede keuze. Deze bestrating met zijn antraciet tot gele nuancering is uniek in zijn soort. Door het frisse geel dat er in deze nuancering aanwezig is haalt u de zomer uw tuin in. Ook erg mooi te combineren met de andere kleuren uit deze serie.


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm 


Het uniek van de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm zit hem in de deklaag. Deze is gemaakt van kleurechte mineralen. Deze mineralen zorgen ervoor dat de deklaag ook na jaren nog steeds zo mooi is dan waar u hem nu voor uitzoekt. Om de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm echt compleet te maken wordt deze geborsteld en daarna afgewerkt met een factor 30 coating. Door het borstelen voelt de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm lekker zacht aan. Hebt u de gewoonte om bij mooi weer op blote voeten door uw tuin te lopen dan moet u deze bestrating echt even proberen. We hebben hem op ons showterrein in gestraat dus altijd welkom. Door de coating hebben we hier een onderhoudsarme bestrating.

 
Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm 


Is de MBI GeoStretto Plus Capri 60x30x4 cm niet helemaal uw kleur? Kijk dan ook eens bij alle andere kleuren en formaten in deze serie. Wilt u toch iets heel anders zoals een bestrating met een reliëf of met een facetrand? Kom langs om u te laten informeren, we hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor iedereen een passende bestrating te vinden zal zijn. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja