GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 81,97
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm


De één te licht, de ander te donker? Dan zal de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm zeker uw bestrating kunen zijn. Met de schitterende warm grijze tint en het witte glimmende steentje dat in de deklaag verwerkt zit hebben we hier een mooie tussenkleur. Haal met de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm een stuk sfeer in uw tuin, de bestrating levert hier zeker een grote bijdrage aan. Wat ook erg mooi is bij de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm dat hij in verschillende diktes maar ook in veel verschillende formaten leverbaar is. Voor iedere toepassing is er binnen deze serie wel iets te vinden. 


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm


Met zijn prachtige van kleurechte mineralen gemaakte deklaag onderscheid de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm zich van alle soorten betonbestrating. Door deze unieke deklaag zal de kleur ook blijvend zijn. De afwerking met de coating maakt hem helemaal compleet, hierdoor wordt hij een stuk onderhoudsvriendelijker dan dat u van een betonproduct gewend bent. Mooi en praktisch kunnen dus wel degelijk samengaan, het bewijs wordt door de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm geleverd. 


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm


Is de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm toch nog niet helemaal wat u in gedachte heeft? Kom dan langs om deze serie eens in het echt te komen bekijken. Zou de MBI GeoStretto Plus Cannobio 60x60x4 cm qua kleur niet helemaal uw tegel zijn dan is hij leverbaar in veel andere kleuren. Zoekt u toch naar een bestrating met een reliëf of misschien een wat ruwere bovenlaag dan kunnen we u natuurlijk ook altijd verder helpen. Bezoek ons showterrein in Nunspeet waar we u in alle rust verder kunnen helpen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja