GeoPiazza Milano 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm


De MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm is een schitterende antraciet kleurige bestrating die zich onderscheidt door zijn fijne houtnerfstructuur. Toch een mooie egaal zwarte of antraciet kleurig terras zonder dat hij saai wordt? De MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm maakt het mogelijk. De fijne houtnerfstructuur geeft uw bestrating veel extra schaduweffecten waardoor het veel groter en ruimer zal lijken. 


Voordelen van de MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm 


De grootste voordelen van de MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm zitten hem in de bovenlaag. Dit is een deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Hierdoor hebben we hier te maken met een kleurechte deklaag die bovendien ook nog eens onderhoudsarm is door een coating die erop verwerkt is. Verder is de MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm voorzien van een afstandhouder waardoor het water door de voeg kan verdwijnen en er geen drukplekken kunnen ontstaan waardoor de randen af zouden kunnen brokkelen. 


Alternatieven voor de MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm 


Is uw keuze gevallen op de MBI GeoPiazza Milano 60x60x6 cm of kijkt u liever bij één van de andere kleuren uit deze serie? Of wilt u een vlakke steen zonder reliëf of juist een grover reliëf? Kijk dan ook eens bij de vele andere soorten kleurvaste en onderhoudsarme bestrating. U bent natuurlijk altijd welkom om ons met een bezoekje te vereren. We kunnen u dan de vele mogelijkheden laten zien en samen met u kijken welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja