GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm


De MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm brengt de zomer uw tuin in. Een schitterende zandkleurige bestrating die altijd fris oogt en zeker in combinatie met wat groen een geweldige sfeer in uw tuin brengt. Het is toch gewoon een feit dat uw bestrating voor een groot deel de sfeer in uw tuin bepaald. Met de mooie structuur die aan een houtnerf doet denken is het hele strakke van de MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm eraf gehaald maar is de moderne look gebleven. 


Voordelen van de MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm


Als we gaan kijken naar de voordelen van de MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm zitten die met name in de bovenste centimeter. Dit is een deklaag die bestaat uit kleurechte mineralen. Dit type bestrating zal ervoor zorgen dat ook na jaren de kleur van uw bestrating nog aanwezig is. Een aanwinst voor iedere tuin dus. Deze deklaag is voorzien van een mooie coating die de opname van vocht en vuil sterk terugdringt. Dit zult u zeker gaan merken in het onderhoud. Veel voordelen dus bij deze frisse bestrating die met zijn 6 cm dikte ook nog eens geschikt is voor zwaarder belasting. 


Alternatieven voor de MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm


Is uw belangstelling gewekt door de MBI GeoPiazza Lazise 60x60x6 cm? Of zijn er toch nog dingen die u mist of misschien wel anders zou willen hebben? Kijk dan even verder op onze website of nog beter breng een bezoekje aan ons ruime en overzichtelijke showterrein. Hier kunnen we u in alle rust wegwijs maken in stenenland en kijken welke steen het best aansluit bij uw wensen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja