GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm


De MBI MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm heeft een prachtige houtnerf structuur waarmee hij zich heel duidelijk onderscheid van de ander series. Ook met de MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm die donkergrijs van kleur is gaat het ook op grote vlakken nooit saai worden. De schaduweffecten zijn een genot om naar te kijken. Zelfs bij regenachtig weer raakt u niet uitgekeken.


Voordelen van de MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm


De schitterende MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm die aan de ene kant strak en modern is en aan de andere kant toch speels is door de aanwezige structuur zal voor de meeste tuinen een schitterend effect hebben. Het blijft toch zo dat de sfeer van uw tuin voor een heel groot gedeelte bepaald wordt door de aanwezige bestrating. De MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm is voorzien van een sterke deklaag die gemaakt wordt van kleurechte mineralen en daardoor ook zijn kleur na jaren nog heeft weten te behouden. Om het geheel compleet te maken is de MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm voorzien van een coating om hem zo nog onderhoudsvriendelijker te maken. Deze bestrating is 6 cm dik en dus ook geschikt voor zwaardere belasting. 


Alternatieven voor de MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm


Toch niet helemaal overtuigd door de MBI GeoPiazza Cannobio 60x60x6 cm? Er zijn meerdere kleuren leverbaar in deze serie. Als u toch liever een gladde tegel zou hebben in deze kleur kunnen we u daar ook verder mee helpen. Op ons ruim opgezette showterrein in Nunspeet kunnen we u de vele mogelijkheden laten zien en u ook de vele verschillende eigenschappen van de vele soorten bestratingen erbij vermelden zodat u jarenlang tevreden zult zijn met uw aankoop.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja