GeoFacetto Milano 20x30x6 cm

Prijs per m2: 35,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 25,88
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm


Het mooie aan de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm is de strak afgewerkte facetrand. Deze facetrand geeft nog een extra accent aan de lijnen die u zo in uw tuin gaat maken. Bovendien krijgt u veel meer schaduweffecten krijgen door de facetrand. We hebben een tijd gehad dat iedereen de keuze voor een strakke bestrating maakte. Gelukkig hebben we met de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm een bestrating in huis waarmee we deze trend kunnen onderbreken. 


Voordelen van de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm


Zoals al genoemd onderscheid de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm zich door zijn facetrand. Het facet zorgt er ook voor dat kleine oneffenheden niet op zullen vallen in het straatwerk. De MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm heeft een deklaag van kleurechte mineralen. Deze deklaag zorgt ervoor dat deze bestrating ook na jaren zijn kleur vast blijft houden. De deklaag van de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm is bovendien nog eens afgewerkt met een factor 25 coating. Dit zorgt ervoor dat de opname van vocht en vuil veel minder zal zijn. Een bestrating die weinig vocht opneemt zal ook minder snel en vaak groen worden. Als er een groene aanslag opkomt zal deze veel oppervlakkiger zijn dan bij een betonbestrating.


Alternatieven voor de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm


Vindt u de kleur van de MBI GeoFacetto Milano 20x30x6 cm mooi maar ziet u toch liever een bestrating zonder facet? Kijk dan ook eens bij de serie GeoStretto. Ook in deze serie is de milano kleur te leveren maar dan helemaal strak. Weet u niet zeker of dat deze bestrating de juiste voor u is kom dan zeker ons showterrein bezoeken. Wij zullen u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies en helpen u graag verder. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja