GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm

Prijs per m2: 28,95Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 62,53
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm


De MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm is één van de langst bestaande producten in de series van de GeoSteen. Hier is het succes van de kleurechte bestrating eigenlijk mee begonnen. De MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm is en blijft een topper, met zijn licht uitgewassen deklaag ziet hij er robuust en stoer uit. 


Voordelen van de MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm


De schitterende deklaag van de MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm die eigenlijk bestaat uit allemaal kleine stukjes natuursteen is vreselijk sterk en heeft dit intussen al vele jaren bewezen. We zien wel dat het product tegenwoordig voorzien is van een mooie coating die er ook nog eens voor zorgt dat deze schitterende bestrating ook nog eens onderhoudsarm geworden is. Door de coating die toegepast wordt bij de MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm is de vocht en vuilopname van de bestrating sterk verminderd. Nog een punt om deze geweldige serie even in het echt te komen bewonderen.


Alternatieven voor de MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm


Als u de MBI GeoColor+ Solid Black 60x60x4 cm aanschaft kunnen we niets anders zeggen dan dat dit een goede keuze is. Zit er toch niet helemaal de goede bestrating tussen? Kijk dan ook eens bij de serie GeoColor 3.0. Dit is eigenlijk weer een product dat verder doorontwikkeld is en in nog veel meer kleuren en ook mater te koop is. Wij hebben beide soorten op een overzichtelijke manier op ons showterrein verwerkt. Het is dan ook zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen. We kunnen dan ook samen even kijken of dit inderdaad de bestrating is die het best aansluit bij al uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Nee