GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm

Prijs per m2: 26,55Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 57,35
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm


De basis van alle kleurechte producten ligt bij de familie van de MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm. Hiermee is de enorme ontwikkeling op het gebied van sierbestrating begonnen. Prachtige producten die in tegenstelling van beton ook na vele jaren nog mooi zullen zijn. Ook heeft de MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm een hele eigen grijze kleur die net even iets anders is dan de vele andere grijstinten die er op de markt te krijgen zijn.

 
Voordelen van de MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm


Zoals al gemeld dat de kleur van de MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm blijvend is en dat dit een groot voordeel van dit product is zij er nog meer voordelen. De deklaag is ook enorm sterk en zal ook vele jaren goed en mooi blijven. De MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm is een aanwinst voor iedere tuin. Gaan we ook nog eens een prijs en kwaliteitsverhouding naast elkaar zetten dan hebben we hier een echte winnaar. 


Alternatieven voor de MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm


We kunnen ons voorstellen dat u graag een vergelijk wilt hebben en niet blindelings de MBI GeoColor+ Savile Grey 60x60x4 cm wilt gaan bestellen. Bestrating zal voor een groot deel de sfeer van uw tuin gaan bepalen en is dus een vreselijk belangrijk onderdeel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt en willen u dan ook graag rondleiden op ons showterrein en u te adviseren. Het is een investering waar u zeker geen spijt van mag krijgen. Wat u ook koopt is voor ons niet belangrijk. Het enige dat telt is dat u weet wat u van uw aankoop kunt en mag verwachten.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja