GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm

Prijs per m2: 26,55Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 57,35
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm


De MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm hoort bij de eerste generatie van de kleurechte soorten bestrating. Een aanwinst voor iedere tuinliefhebber. Door de mooie uitgewassen structuur en het kleine facet heeft de MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm een schitterende robuuste uitstraling. Het is één van de meest voordeligste soorten kleurechte bestratingen. 


Voordelen van de MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm


Het allergrootste voordeel van de MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm ten opzichte van een normale betonsteen is zijn oersterke deklaag die van kleurechte mineralen gemaakt is. Deze kunnen we geruste kleurecht noemen, iets wat we natuurlijk bij een standaard betonproduct nooit kunnen. Ook qua hardheid is het een enorm sterke steen. Een aanrader voor iedere tuin.


 Alternatieven voor de MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm


Toch nog niet helemaal overtuigd door de MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm? Wellicht is één van de andere kleuren uit dit programma wel iets voor u. Als u toch nog iets anders zoekt of misschien wel een bestrating die voorzien is van een coating kijk dan ook eens bij de serie GeoColor 3.0. Dit is een nog verder doorontwikkelde bestrating van de MBI GeoColor+ Etna Grey 60x60x4 cm. Ook bieden we in de serie GeoSteen nog vele andere structuren, formaten etc. Kom voor het juiste gevoel en de goede beleving een bezoekje brengen aan ons showterrein.
 

Slijtlaaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja