GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm

Prijs per m2: 38,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,72
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm


De schitterende MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm met zijn aardekleuren is de laatste jaren een echte hardloper. We zien de trend langzaam van antraciet en grijs overlopen naar deze schitterende kleurencombinaties. Een echte aanwinst in ons assortiment. Bedenk eens dat er om de mooie MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm een stuk gazon ligt of een paar schitterende borders. Met deze bestrating kunt u uw tuin tuin laten zonder dat er veel onderhoud aan gepleegd moet worden. 


Voordelen van de MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm


De MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm is eigenlijk een doorontwikkeld soort van de oude GeoColor serie. De kleurechte mineralen waar de deklaag van gemaakt is zijn fijner van structuur dus makkelijker te vegen. Bovendien is ook deze serie voorzien van een factor 30 coating die ervoor zorgt dat de opname van vocht en vuil minimaal zijn. Verder is de MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm voorzien van een klein facet wat bij de verwerking een voordeel is. Kleine oneffenheden zullen door het facet veel minder opvallen.

 
Alternatieven voor de MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm


Bent u nog niet helemaal overtuigd dat de MBI GeoColor 3.0 Sepia Brown 30x20x6 cm de juiste bestrating voor u is kijk dan ook eens bij de andere kleuren uit deze mooie serie. We kunnen u verschillende grijstinten leveren maar ook andere frisse kleuren behoren tot de mogelijkheden. Zeker een serie die uw aandacht verdiend. Kom dan ook kijken op ons showterrein waar wij de nodige zorg aan de presentatie van dit product gegeven hebben. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja