GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm

Prijs per m2: 33,70Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 24,26
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm


Eén van de nieuwste kleuren in deze serie is de MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm. Een mooie nuancering die van zacht geel tot antraciet. Mooie natuurlijk tinten zorgen voor een prachtige uitstraling. We moeten er altijd rekening mee houden dat uw bestrating voor een groot deel de sfeer van uw te maken tuin zal bepalen. Daarom is bij het ontwerpen van uw tuin belangrijk om al vroeg de keuze te maken van uw bestrating. Waarschijnlijk kan de MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm u hierbij helpen. Wilt u hulp bij het maken van uw ontwerp? Maak een afspraak en we zullen alle tijd voor u nemen. 


Voordelen van de MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm


De mooiste eigenschappen van de MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm zitten hem in de bovenste centimeter. De deklaag van deze mooie bestrating is van kleurechte mineralen gemaakt en ook nog eens voorzien van een coating. Het resultaat is dan ook dat we hier een onderhoudsarme, kleurechte en slijtvaste bestrating hebben. Een schitterend en uniek product dat het zeker verdiend om eens beter bekeken te worden. 


Alternatieven voor de MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm


Heeft de MBI GeoColor 3.0 Harlequin Cream 20x30x6 cm u nog niet kunnen overtuigen? Kijk dan ook eens naar de andere kleuren die deze serie heeft. Ook een combinatie van de verschillende kleuren kan erg mooi zijn. Ook als u kiest voor een gladde tegel of juist een mooie structuur kunnen we u zeker verder helpen. Breng eens een bezoekje aan ons mooie, ruime en ook overzichtelijke showterrein in Nunspeet. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja