GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm

Prijs per m2: 40,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 29,16
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm


De MBI GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm is een sterke robuuste bestrating met een klein facet en een licht uitgewassen deklaag. Als we de MBI GeoColor Dusk black tussen alle andere GeoSteen soorten zien dan is het verschil toch wel duidelijk te zien. Doordat deze bestrating uitgewassen is heeft hij een licht korrelige structuur, dit geeft hem een heel andere uitstraling. Zeker de moeite waard om hem tussen zijn soortgenoten in te kunnen bewonderen. Wij hebben de GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm mooi gepresenteerd op ons ruime en overzichtelijke showterrein.


Voordelen van de MBI GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm


De MBI GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm is door de deklaag van kleurechte mineralen een super sterke bijna onverslijtbare bestrating. De GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm is eigenlijk een doorontwikkeld product van de oude GeoColor die we natuurlijk allemaal kennen uit het verleden. Bovendien heeft men deze mooie deklaag ook nog eens voorzien van een sterke factor 30 coating die ervoor zorgt dat ook deze bestrating gerust onderhoudsvriendelijk genoemd mag worden. De coating zorgt ervoor dat de opname van vuil en vocht sterk verminderd wordt. Een bestrating die wij u dan ook echt aan kunnen raden.


Alternatieven voor de MBI GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm


Is de MBI GeoColor 3.0 Dusk Black 20x5x6 cm toch niet helemaal uw tegel of zou u hem liever in een andere kleur zien? Deze serie is in maar liefst acht verschillende kleuren leverbaar. Heeft u toch liever een geborstelde bestrating of misschien een strakke tegel of juist meer structuur? We hebben ze zeker voor u in huis.  
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja