GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm

Prijs per m2: 95,95Afname per: 0.36m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 34,54
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm

Het aanbod van bestrating is erg groot, ieder soort bestrating heeft zo zijn eigen plus en minpunten en specifieke onderhoud nodig. Als we dan gaan kijken naar de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm hebben we hier een bestrating met bijzondere eigenschappen. De serie van de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm heeft intussen veel verschillende kleuren zodat er voor iedereen een passende kleur tussen zal zitten.

Voordelen van de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm

De MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm heeft veel voordelen ten opzichte van de normale betonbestrating. Ten eerste is het onderhoud vele malen minder doordat de opname van vocht en vuil eigenlijk niets meer is. Zelfs sterke vervuiling is van deze bestrating makkelijk te verwijderen. Verder is de kleur natuurlijk ook een punt. Iedere betonbestrating zal na verloop van tijd veel van zijn kleur verliezen. De MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm zal zijn kleur echter wel behouden. Dan hebben we natuurlijk nog de verwerking van de keramische bestrating. De meeste keramische tuintegels moeten gelegd worden op een gestabiliseerde ondergrond, ook hier zorgt de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm voor een stuk gemak. Door de speciale onderbeton waarop de keramische tegel verbonden is kan deze in een gewoon zandbed gelegd worden. Alleen maar plussen dus voor de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm!

Alternatieven voor de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm

Als u nog steeds niet overtuigd bent door de geweldige eigenschappen van de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm willen we u toch graag uitnodigen om een bezoekje te  brengen aan ons mooie, ruime en overzichtelijke showterrein in Nunspeet. We laten u graag de vele kleuren en formaten uit deze geweldige serie bestrating zien en ook als de MBI GeoCeramica Weathered Oak Danzig 120x30x4 cm toch niet uw bestrating blijkt te zijn zullen we u zeker verder helpen. 
 

Slijtvast:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Gerectificeerd:
Ja
Te verwerken als beton:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Nee