GeoArdesia Venice 60x30x4 cm

Prijs per m²: 40,50 Afname per: 2.16m² / Volle verpakking: 15.12m²
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Slijtlaag
Ja
Onderhoudsvriendelijk
Ja
Geïmpregneerd/gecoat
Ja
Afstandshouder
Ja
Geborsteld
Ja
Kleurecht
Ja
Facet
Ja
Relief/structuur
Ja
Geschikt voor de oprit
Nee
Kleur aanwezig op showterrein
Ja

MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm


De MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm is één van de nieuwste kleuren binnen deze serie. Een mooie antraciet tegel met een vlam van donker grijs en een prachtige zalmkleur. Dit in combinatie met het mooie reliëf maakt dat dit een bestrating is die in iedere tuin toe te passen is. De bestrating is voor een groot deel sfeerbepalend in uw tuin. De MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm zal deze sfeer zeker geven. 


Voordelen van de MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm


Buiten de prachtige uitstraling van de MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm met de schitterende leisteenstructuur heeft ook deze GeoSteen een deklaag van kleurechte mineralen. Het mooie van deze deklaag is dat de kleur ook na jaren nog steeds mooi zal zijn. Als we dat vergelijken met een normale betonsteen die al binnen een paar jaar een groot deel van zijn kleur kwijt is dan de MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm zeker uniek. Voor de afwerking is gebruik gemaakt van een sterke coating die deze bestrating beschermd tegen vocht en vuil. We hebben het hier dus over een bestrating die onderhoudsarm te noemen is. 


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Venice 60x30x4 cm


Vindt u de kleur niet mooi maar spreekt de rest u wel aan? Of vindt u de kleur mooi maar heeft u liever een strakke tegel? Kom een bezoekje brengen aan onze overzichtelijke en ruime showtuin en laat u verrassen. We hebben een compleet assortiment dat zo opgebouwd is dat er voor iedereen zeker een passend product te vinden is.