GeoArdesia Roma 60x60x4 cm

Prijs per m2: 41,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 89,64
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm


De MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm valt zeker onder één van de meest populaire soorten bestrating. Met de schitterende nuancering en het mooie reliëf is het een bestrating met een robuuste uitstraling die in bijna iedere tuin toe te passen is. De MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm is leverbaar in verschillende formaten die onderling ook erg mooi te combineren zijn. Een serie die het zeker waard is om beter bekeken te worden.

 
Voordelen van de MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm


Naast de mooie uitstraling van de MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm is deze bestrating verkrijgbaar in de tops uitvoering en is dan 4 cm dik. Voor het verwerken natuurlijk ideaal. Waar ook iedere verwerker blij mee zal zijn is de facetrand. Hierdoor is deze tegel zelf met het aanwezige reliëf goed en netjes te leggen. De MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm heeft de bekende deklaag van MBI die gemaakt is van kleurechte mineralen. Hierdoor hebben we een kleurechte bestrating waar u erg lang plezier van zult hebben. Ook is natuurlijk de bekende coating niet vergeten op de MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm. Ook deze tegel kunnen we in de categorie onderhoudsarme bestrating onderbrengen.


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm


Heeft u uw bestrating gevonden met de MBI GeoArdesia Roma 60x60x4 cm of komt deze bestrating nog niet helemaal overeen met uw wensen? Deze serie is in meerdere kleuren leverbaar en kijk ook even bij de andere opties. Natuurlijk kunnen en willen wij altijd even kijken naar de alternatieven zonder reliëf of misschien een tegel zonder facet? Ook dan kunnen we u altijd verder helpen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja