GeoArdesia Milano 60x60x4 cm

Prijs per m²: 45,95 Afname per: 2.16m² / Volle verpakking: 15.12m²
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Slijtlaag
Ja
Onderhoudsvriendelijk
Ja
Geïmpregneerd/gecoat
Ja
Afstandshouder
Ja
Geborsteld
Ja
Kleurecht
Ja
Facet
Ja
Relief/structuur
Ja
Geschikt voor de oprit
Nee
Kleur aanwezig op showterrein
Ja

MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm


De MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm is al jaren een erg populaire steen. Door de mooie leisteen structuur is het een bestrating die nooit saai zal worden. Het is zelfs zo dat hij met nat weer nog veel mooier wordt dan dat hij droog is. De GeoArdesia Milano 60x60x4 cm is eigenlijk toe te passen  in iedere tuin. Wilt u een landelijke uitstraling? Combineer hem dat met een mooie gebakken klinker. Wilt u een strakke moderne tuin? Leg een mooie 60x60 tegel en u heeft uw doel bereikt.


Voordelen van de MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm


De MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm is voorzien van een deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Dit zorgt ervoor dat deze bestrating zijn kleur netjes zal behouden en ook na jaren er nog zo uitzien als waar u hem nu voor uitzoekt. Bovendien is hij voorzien van een coating die hem ook nog eens erg onderhoudsarm maakt. De coating zorgt ervoor dat vocht en vuilopname minimaal worden. Aan de zijkanten is de MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm voorzien van een afstandhouder, hierdoor kan het vocht makkelijk weg en wordt het beschadigen van de randen voorkomen. Een erg mooie bestrating die ook nog eens betaalbaar is. 


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm


Is de MBI GeoArdesia Milano 60x60x4 cm toch niet helemaal de bestrating die u zoekt maar spreken de eigenschappen u wel aan? We hebben een ruim aanbod in kleurechte tegels die voorzien zijn van een coating. Kom dus gerust naar Nunspeet om u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Samen zullen we altijd de bestrating vinden die het best aansluit bij uw wensen.