GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm

Prijs per m2: 36,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 78,84
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm


De MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm met zijn schitterende aarde tinten is op zijn plaats in iedere tuin met groene elementen. Hier zal de MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm zeker tot zijn recht komen. Ook dankzij de schitterende  leisteenstructuur en het kleine facet waarvan deze tegel voorziend is wordt de uitstraling hiervan nog veel mooier. De MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm is in verschillende formaten leverbaar en deze zijn onderling ook nog eens mooi te combineren. 


Voordelen van de MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm


Buiten het feit dat de MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm door zijn kleur door vele mensen gekozen wordt heeft hij nog veel meer mooie eigenschappen. Als we deze kort samenvatten kunnen we spreken een kleurechte, slijtvaste en ook onderhoudsarme bestrating. Een schitterend product dat ook nog eens betaalbaar gehouden is. De dikte van de MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm is 4 centimeter. Hierdoor is het ook nog eens een plezier om deze bestrating te verwerken. De 4 centimeter is voor uw terrassen en paden ruim voldoende.


 Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm


Heeft u met de MBI GeoArdesia Marilleva 60x30x4 cm toch niet die eigenschappen of het uiterlijk dat u zoekt? Deze nieuwe trendy kleur komt gelukkig in steeds meer series terug. Dus is hij ook leverbaar in een mooie gladde uitvoering of als u wilt een uitgewassen soort. Kom ons een bezoekje brengen aan ons mooie, ruime en ook ruime showterrein in Nunspeet waar we u in alle rust de vele mogelijkheden laten zien en samen met u die bestrating uit zullen zoeken die het best aansluit op uw wensen. 


 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja