GeoArdesia Capri 60x30x4 cm

Prijs per m2: 36,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 78,84
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm


De MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm is één van de nieuwste kleuren in deze serie die inmiddels al jaren een groot succes is. De schitterende nuancering die van zacht geel naar antraciet overloopt maakt deze tegel uniek. Nadat er jarenlang hoofdzakelijk antraciet en zwarte bestrating verkocht is hebben we hier met de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm eindelijk een keerpunt. Ook wat betreft het zien van vervuiling is dit een uitkomst. Hoe minder kleur een bestrating heeft hoe meer u er op zult zien. 


Voordelen van de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm


Behalve de schitterende leisteenstructuur en het kleine facet waarvan de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm voorzien is zitten de mooiste eigenschappen in de deklaag. Deze deklaag is opgebouwd van kleurechte mineralen waardoor de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm ook na jaren nog steeds zijn kleur zal hebben waarvoor u het nu uitzoekt. Deze mooie deklaag is afgewerkt met een coating die ervoor zorgt dat onderhoud in de hand te houden is. Wordt deze bestrating groen? Geen hoge drukspuit meer pakken maar gebruik een groene aanslag reiniger en u zult zien dat de aanslag veel oppervlakkiger op de tegel zit en binnen 36 uur verdwenen is. 


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm


Is de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm toch niet helemaal de bestrating die aansluit bij uw wensen? Gelukkig hebben we naast de MBI GeoArdesia Capri 60x30x4 cm nog vele andere soorten bestrating. We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat niet alleen voor ieder budget een passende bestrating hebben maar ook voor iedereen die speciale wensen heeft. We helpen u graag verder op ons ruime en overzichtelijke showterrein.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja