GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm

Prijs per m2: 41,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 89,64
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm


Op zoek naar een mooie grijze tegel met een warme uitstraling zonder dat hij saai wordt? Dan is de MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm zeker iets voor u. De rust die er in de kleur zit wordt op een schitterende manier gecompenseerd door de leisteen structuur. Een schitterend product dat erg veel lijkt op het echte leisteen maar alle voordelen heeft van een onderhoudsarme betonsteen. Een tegel die u echt gezien moet hebben voordat u tot de aankoop van bestrating overgaat. We willen hem dan ook graag in het echt aan u laten zien.


Voordelen van de MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm


Het unieke van de MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm is toch wel de deklaag of slijtlaag. Deze is gemaakt van kleurechte mineralen en afgewerkt met een schitterende coating. De deklaag van kleurechte mineralen zorgt ervoor dat de kleur ook na vele jaren nog mooi zal zijn. De unieke coating zorgt ervoor dat de vocht en vuilopname bij de MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm sterk teruggedrongen wordt en dat we hier dan ook gerust kunnen spreken van een onderhoudsarme bestrating. 


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm


Zit de juiste maat of kleur niet tussen de MBI GeoArdesia Cannobio 60x60x4 cm? Ook dan kunnen we u natuurlijk verder helpen. Stel dat u geïnteresseerd bent in de deklaag maar dat u net iets andere wensen heeft dan zullen we u daar ook mee verder kunnen helpen in één van de andere series. Breng dan even een bezoekje aan ons bedrijf en we kunnen u een goed en eerlijk advies geven en samen de bestrating uitzoeken die het best bij uw wensen aansluit. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja