GeoArdesia Alivo Roma

Prijs per m2: 52,50Afname per: 4.14m2 / Volle verpakking: 4.14m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 217,35
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Alivo Roma


Een combinatie van trendy kleuren en speelse vormen heeft u met de MBI GeoArdesia Alivo Roma. Een schitterende bestrating met een geheel eigen karakter. Ook is de MBI GeoArdesia Alivo Roma mooi te combineren met andere producten uit de GeoSteen familie. Als u toch graag strakke lijnen wilt is het erg mooi om de randen af te werken met een strakke GeoArdesia of GeoAntica milano en de invulling te maken van de MBI GeoArdesia Alivo Roma. We kijken graag met u mee naar het ontwerp. 


Voordelen van de MBI GeoArdesia Alivo Roma 


Het mooie en bijzondere van iedere GeoSteen zit hem in de deklaag. Deze is ook bij de MBI GeoArdesia Alivo Roma gemaakt van kleurechte mineralen die fijn gemalen worden en als deklaag opgeperst worden. Dit heet het grote voordeel dat deze bestrating ook na jaren nog zijn kleur zal behouden. Een uniek product dus binnen de groep van de betonbestrating. Om hem helemaal compleet te maken is hij ook voorzien van een coating die hem een extra bescherming geeft tegen invloeden van buitenaf.


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Alivo Roma


Vindt u de MBI GeoArdesia Alivo Roma te klein, te groot, te dik of misschien zelfs te dun maar spreken de eigenschappen van deze bestrating u wel aan? Kom langs en laat u informeren en inspireren. We hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor iedereen een passende bestrating te vinden is en zullen u daar dan ook graag bij helpen. Wij leveren door heel Nederland dus ook buiten de regio kunnen we u altijd helpen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja