GeoAntica Verona 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm


Gelukkig hebben we met de MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm nog steeds een schitterende rood genuanceerde bestrating in huis. Het is zelf zo dat we langzaam weer wat meer kleur gaan zien op de bestratingsmarkt en iets minder van de grijs en zwart tinten. Uw bestrating is voor een groot deel sfeerbepalend in uw tuin en het is daarom van groot belang dat er een bewuste keuze gemaakt wordt. Met de MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm haalt u zeker een mooi stuk sfeer in uw tuin. 


Voordelen van de MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm


De voordelen van de MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm zitten hem behalve het feit dat de nuancering schitterend is ook in de deklaag. Deze is gemaakt van natuurlijke minerealen die ervoor zorgen dat hij zijn kleur ook op langere termijn zal houden. Een groot voordeel dus ten opzichte van de normale betonproducten. Om hem helemaal compleet te maken voorziet de fabriek hem ook nog eens van een goede coating. Deze maakt hem een stuk onderhoudsvriendelijker en zorgt ervoor dat vuil en vocht veel minder kans maken om in deze deklaag te dringen. Een mooi schitterende bestrating voor een nette prijs.

 
Alternatieven voor de MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm


Heeft u punten waaraan uw nieuwe bestrating moet voldoen die niet genoemd zijn in bovenstaande omschrijving van de MBI GeoAntica Verona 60x60x6 cm? Neem dan even contact op of nog beter kom langs zodat we in alle rust uw wensen door kunnen nemen en hierbij het best passende product gaan zoeken. Wij zijn pas klaar als u voor  100 % tevreden bent.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja