GeoAntica Venice 21x7x8 cm

Prijs per m2: 39,95Afname per: 0.8m2 / Volle verpakking: 7.95m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 31,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

GeoAntica Venice 21x7x8 cm

De GeoAntica Venice 21x7x8 cm is een nieuw product in deze serie. De kleur heeft zich in andere series al goed bewezen. Toch niet effen zwart maar ook niet te bont. Hij is voorzien van een klein vleugje rood/bruin. Dit maakt hem heel eGeoAntica Venice 21x7x8 cmclusief en u krijgt geen grote donkere vlakken. Bovendien is de GeoAntica Venice 21x7x8 cm ook weer voorzien van een kleurechte deklaag en een goede coating.

Toepassing GeoAntica Venice 21x7x8 cm

De GeoAntica Venice 21x7x8 cm is eigenlijk overal in uw tuin toe te passen. Zelf voor de oprit is de GeoAntica Venice 21x7x8 cm zeer geschikt met zijn dikte van 8 cm. Wilt u de GeoAntica Venice 21x7x8 cm gaan verwerken door uw hele tuin ga dan is spelen met de legverbanden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de paden halfsteens leggen, de terrassen in elleboogverband en de oprit in visgraat. Zo krijgt u heel veel rust en toch een duidelijk onderscheid in de vershillende onderdelen. 

Is uw keuze op de GeoAntica Venice 21x7x8 cm gevallen?

Is de GeoAntica Venice 21x7x8 cm de juiste bestrating voor u? Vraag dan geheel vrijblijvend even een offerte op. Als u niet helemaal overtuigd bent kom dan eens een bezoekje brengen aan ons overzichtelijke en ruime showterrein waar we de GeoAntica Venice 21x7x8 cm maar ook veel andere soorten bestrating kunnen laten zien.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja