GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm

Prijs per m2: 30,85Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,21
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm


De MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm is een schitterende fris ogende grijs genuanceerde bestrating van de bekende GeoSteen familie. Door de unieke kleur onderscheidt hij zich zeker ten opzichte van de vele soorten grijs en zwart tinten die er al jaren op de markt zijn. De unieke deklaag geeft dat de MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm veel meer te bieden heet dan de normale soorten betonstenen. 


Voordelen van de MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm


De vele mooie eigenschappen van de MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm zitten in de deklaag. Deze bestrating is voorzien van een deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Deze zorgt ervoor dat de kleuren ook na jaren nog mooi zullen zijn. Een groot voordeel ten opzichte van veel soorten betonbestrating. De MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm is afgewerkt met een coating die de steen voor het grootste gedeelte afsluit voor de invloeden van buitenaf. Een schitterende bestrating die ook nog eens betaalbaar is. 


Alternatieven voor de MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm


De bestrating in uw tuin is voor een heel groot deel sfeerbepalend en dus vreselijk belangrijk. Kiest u voor de MBI GeoAntica Pavullo 20x30x6 cm dan is het erg belangrijk dat u voor 100 % achter uw keuze staat. Als er twijfel is dan willen we u graag uitnodigen om een bezoekje aan ons bedrijf te brengen zodat we samen de vele andere mogelijkheden met u langs kunnen lopen en zo samen de bestrating te vinden die het best aansluit bij uw wensen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja