GeoAntica Nardo 20x30x60 cm

Prijs per m2: 30,85Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,21
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm


Met de MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm haalt u de zomer in uw tuin. Door de mooie licht bruine nuancering krijgt uw terras een mooie warme uitstraling. De MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm heeft een mooie gladde bovenzijde maar den randen zijn licht verouderd waardoor deze bestrating een heel eigen uitstraling krijgt.  Hieraan heeft hij dan ook de naam antica te danken. Een product die zeker waard is om bekeken te worden.


Voordelen van de MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm


De MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm is voorzien van een gladde deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen, dit zorgt ervoor dat hij makkelijk te vegen valt en dat er weinig vuil in de poriën kan gaan zitten. En om deze bestrating echt af te maken is hij ook nog eens voorzien van een factor 25 coating die hem nog onderhoudsarmer maakt. Doordat er verschillende maten te krijgen zijn in deze serie is het ook mooi om onderling te combineren voor een mooi en speels effect.


Alternatieven voor de MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm


Heeft u de MBI GeoAntica Nardo 20x30x60 cm in het echt gezien en sluit hij niet helemaal aan bij uw wensen? Kom dan even langs om de verschillende andere kleuren die deze serie heeft te komen bekijken, waarschijnlijk zult u dan wel de juiste kleur en formaat vinden. Wilt u toch liever een andere randafwerking of misschien wel een structuur op de bovenzijde van de tegel? In dit segment hebben we een ruime keuze om ons overzichtelijke showterrein waar we het hele MBI assortiment showen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja