GeoAntica Milano 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!


MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm


De MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm is al jaren een goed lopende bestrating. Door zijn mooie diepe en donkere kleur. Het mooie in deze serie is de ruime keuze in de verschillende formaten waarin de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm te koop is. Deze zijn onderling ook erg mooi te combineren. Denk hierbij aan een klinker voor uw tuinpad en een grootformaat of een wildverband op de terrassen. De MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm dankt zijn naam aan de licht verouderde (antica) randen. Verder is de deklaag gewoon glad en zal hij in iedere tuin tot zijn recht komen.


Voordelen van de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm


 Het unieke van de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm is de deklaag. Deze is gemaakt van kleurechte mineralen. De kleurechte mineralen zorgen ervoor dat de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm ook na jaren zijn donkere kleur nog steeds heeft. Om hem compleet te maken is hij net als alle andere soorten van de GeoSteen voorzien van een coating. Deze maakt de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm ook nog eens onderhoudsarm. De invloeden van vocht en vuil zullen veel minder zijn. 


Alternatieven voor de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm


Is de MBI GeoAntica Milano 60x60x6 cm toch nog niet helemaal uw favoriet maar spreekt de kleurechte deklaag in combinatie met de coating u wel aan? Kom langs want er zijn nog veel meer unieke series met dezelfde eigenschappen te koop. Wij hebben het complete assortiment van MBI op ons ruime en overzichtelijk opgestelde showterrein staan of liggen. We willen dan ook graag een ronde met u maken en uitleggen wat u van welke bestrating zou mogen en kunnen verwachten.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja