GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm

Prijs per m2: 30,85Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,21
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm


De MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm is één van de mooie nieuwe kleuren. Met deze prachtige aarde tinten maakt u uw tuin nog warmer. We zien een langzame verschuiving van de grijs/zwarte bestrating naar deze prachtige nieuwe kleuren. Uw bestrating zal voor een groot deel de sfeer van uw tuin gaan bepalen, daarom is het ook erg belangrijk om hier de juiste keuze in te maken. Wij zullen u hierbij ook zeker helpen. Ook zeker als het gaat welke eigenschappen er horen bij de MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm en de vele andere soorten bestrating die u bij ons kunt vinden.


Voordelen van de MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm


Zoals alle soorten GeoSteen heeft de MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm ook zo’n schitterende kleurechte deklaag die gemaakt van kleurechte mineralen. Deze mooie structuur deklaag zal ook na jaren nog de kleuren hebben waarvoor u hem nu uitzoekt. Bovendien is de MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm afgewerkt met een coating die hem ook nog eens onderhoudsvriendelijk maakt. De opname van vuil en vocht wordt door deze mooie coating sterk teruggedrongen. De MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm is dan ook een echte aanrader iedere tuinliefhebber. De randen van de MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm zijn licht verouderd, vandaar de naam antica. Het oppervlakte is vlak. Een bestrating die dan ook makkelijk en zonder veel inspanning te vegen is.


Alternatieven voor de MBI GeoAntica Marilleva 20x30x6 cm


Bent u door het bovenstaande nog niet helemaal overtuigd dat dit uw bestrating is? Mist u nog eigenschappen die er misschien wel zijn maar niet genoemd zijn? Kom naar Nunspeet en breng een bezoekje aan ons mooie en overzichtelijke showterrein waar we u alle voorkomende soorten (Sier)bestrating laten zien en ook samen met u kunnen kijken welke bestrating er het beste aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja