GeoAntica Castilla 20x30x6 cm

Prijs per m2: 30,85Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,21
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm


De MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm is met zijn geheel eigen kleur toch wel bijzonder. We zien in een aangeklede tuin dat de tint wel heel mooi en natuurlijk is tussen alle groene elementen. Het is dan ook zeker de moeite waard om de MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm is te zien in combinatie met een stukje gras of wat ander groen om deze bestrating echt op zijn best te zien. U zult versteld staan wat een donker bruine nuancering dan doet. Verder heeft de MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm zijn naam te danken aan de licht verouderde randen.


Voordelen van de MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm


De deklaag van de MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm is gemaakt van kleurechte mineralen. Dit zorgt ervoor dat hij ook na jaren zijn kleur nog steeds zal hebben. Dit is uniek in de betonwereld. De meeste soorten bestrating zullen langzaam terugkleuren terwijl deze mooi zal blijven. Verder is de deklaag voorzien van een coating die ervoor zorgt dat het een onderhoudsarme bestrating is en veel minder vocht en vuil op zal nemen.


Alternatieven voor de MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm


Is het toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan ook eens bij de andere kleuren die er leverbaar zijn in deze serie. Als hier de goede ook niet tussen zit dan zullen we u graag helpen bij het uitzoeken van een andere bestrating. Heeft u nog andere wensen die bij de MBI GeoAntica Castilla 20x30x6 cm niet uitkomen? Samen kunnen we uw wensen nalopen en hier de beste bestrating bij zoeken. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja