GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm


De MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm is een donker grijze bestrating waarin in klein wit kiezeltje verwerkt zit. Dit is erg subtiel maar geeft de MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm wel net even iets extra’s. Samen met zijn licht verouderde randen maakt dit deze bestrating tot een bijzonder product dat ook nog eens in veel verschillende formaten te verkrijgen is. Deze verschillende formaten zijn ook nog eens goed onderling te combineren om een mooi speels karakter aan uw tuin te geven.


Voordelen van de MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm


Het mooie van de MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm is toch wel de kleurechte slijtlaag waarvan hij voorzien is. Dit zorgt ervoor dat deze bestrating ook na jaren nog zijn mooie kleur heeft. De MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm is bovendien voorzien van een coating die hem onderhoudsvriendelijk maakt. Vocht en vuil krijgen hierbij veel minder kans. Bestrating is wel iets voor een groot deel de sfeer in uw tuin gaat bepalen. De keuze hiervan is dan ook erg belangrijk.


 Alternatieven voor de MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm


Heeft u naast de MBI GeoAntica Cannobio 60x60x6 cm nog andere soorten bestrating gezien die u mooi vindt? Kom dan eens een bezoekje brengen aan ons ruime en overzichtelijke showtuin in Nunspeet. We laten u hier de vele mogelijkheden zien die er zijn op het gebied van sierbestrating. Ook qua eigenschappen verschillen veel soorten veel onderling. U kunt een keuze maken op basis van prijs maar in veel gevallen hebben onze klanten een wensenlijst waar de toekomstige bestrating aan moet voldoen. We nemen deze dan ook graag door en zoeken hier de best passende bestrating bij. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja