GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm

Prijs per m2: 37,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,32
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm


De MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm is een mooie grijs genuanceerde bestrating met een mooie lichtverouderde randafwerking. Deze schitterende eigentijdse bestrating is leverbaar in een groot aantal formaten zodat onderlinge combinaties ook zeker mogelijk zijn. Denk hierbij aan tuinpaden, uw oprit en uw terrassen. Vaak is het mooi om bijvoorbeeld op het terras de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm neer te leggen in grotere formaten en de oprit met bijvoorbeeld een dikformaat in te straten. Dit is allemaal mogelijk bij de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm


Voordelen van de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm


Naast het feit dat de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm goed te combineren is zijn de eigenschappen van deze bestrating natuurlijk erg belangrijk. De MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm is opgebouwd uit twee lagen. De onderkant is van beton gemaakt met hierop een deklaag gemaakt van kleurechte mineralen. Hierdoor zal ook na jaren deze bestrating zijn kleur behouden. Om de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm helemaal compleet te maken is hij ook nog eens afgewerkt met een coating die ervoor zorgt dat de vocht en vuilopname veel minder wordt en dus dat de bestrating onderhoudsarm is.


Alternatieven voor de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm


Is de MBI GeoAntica Bergamo 60x60x6 cm te licht, te donker of zoekt u iets heel anders maar spreken de eigenschappen u wel aan kijk dan ook eens bij de vele andere kleuren die in deze serie leverbaar zijn. Zit ook hier de goede tegel voor u niet tussen? Kom dan geheel vrijblijvend langs zodat wij samen met u kunnen kijken welke bestrating er past bij de wensen die u heeft. We hebben een ruim en overzichtelijk showterrein waar we u in alle rust kunnen adviseren en helpen. De koffie staat natuurlijk altijd klaar.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja