Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm

Prijs per m2: 31,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,00
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm 


De MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm is een prachtige genuanceerde klinker die bijna in iedere tuin tot zijn recht zal komen. De MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm heeft zoals de naam al aangeeft een klein facet wat een extra accent geeft aan het mooie formaat van deze klinker. Deze klinker is niet voorzien van een afstandhouder waardoor ze strak tegen elkaar te leggen zijn. Dit voorkomt de groei van onkruid en mossen tussen de stenen. Doordat er geen afstandhouder aan de MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm zit is deze klinker niet geschikt voor zware belasting.


Voordelen van de MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm  


Doordat de klinker van beton gemaakt is en gekleurd is met een kleurstof heeft de fabriek de prijs netjes kunnen houden. Om deze klinker extra aantrekkelijk te maken is hij voorzien van een fijne structuur bovenlaag waardoor en weinig tot geen grove kiezels aan het oppervlakte zichtbaar zijn. Bij goed onderhoud is de MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm een bestrating waar u jarenlang plezier van zult hebben. Door de rood zwarte nuancering is hij ook erg mooi te combineren met een antraciet kleurige tegel. 


Alternatieven voor de MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm


Is de MBI Facetto Rood/Zwart 20x5x6 cm niet helemaal de goede klinker? Hij is ook leverbaar in andere kleuren. Zou u liever een onderhoudsarme klinker willen hebben met een kleurechte deklaag? Kom dan even naar ons ruime, mooie en overzichtelijke showterrein in Nunspeet waar we een groot assortiment van alle voorkomende soorten (sier)bestrating kunnen laten zien. Wij zullen altijd de tijd voor u nemen en u voorzien van een eerlijk, goed en duidelijk advies. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja