Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm

Prijs per m2: 31,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,00
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm


De MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm is een mooie warm genuanceerde klinker in waalformaat. Deze maat is uitstekend te gebruiken als pad en terras. Ook als u niet van rechte strakke lijnen houdt en graag slingerende paden in uw tuin wilt hebben is de MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm uitstekend te gebruiken. De nuancering is ook erg mooi om te combineren met een antraciet kleurige tegel. De MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm heeft zoals de naam al aangeeft een klein facet. Het facet geeft nog eens een extra accent op het leuke formaat van deze klinker. 


Voordelen van de MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm 


De MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm is voorzien van een mooie slijtlaag die gemaakt is van een fijne structuur beton en goede kleurstof. Hierdoor is het een steen geworden die voor een mooie prijs aangeboden kan worden en die zal zorgen voor mits goed onderhouden voor jarenlang tuinplezier. Door de kleine afmeting is de MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm een fijne en handzame klinker die met plezier verwerkt kan worden. 


Alternatieven voor de MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm 


Is de MBI Facetto Grijs/Zwart 20x5x6 cm niet helemaal de steen die u zoekt? Kijk dan ook even bij de andere kleuren waarin hij leverbaar is. Zit de juiste kleur er niet tussen of hebt u liever een kleurechte klinker of misschien we een gebakken product? Kom dan altijd even geheel vrijblijvend een bezoekje brengen aan ons ruime en overzichtelijke showterrein in Nunspeet waar u deze en nog veel andere soorten en formaten stenen kunt bewonderen. Wij zullen u altijd voorzien van een goed, duidelijk en eerlijk advies.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja