Facetto Antraciet 20x5x6 cm

Prijs per m2: 31,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,00
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm    


De MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm is de ideale klinker om als tuinpad en of terras te gaan gebruiken. Ook wordt hij veel verkocht om tuinpaden mee te maken. Ook als u van ronde vormen houdt dan is de MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm de ideale klinker. Door het kleine formaat kunt u hier ook op een mooie manier slingerende paden mee maken. Verder is er veel variatie in het leggen mogelijk, denk hierbij aan halfsteens, visgraad of een elleboogverband. Zo zijn grote vlakken ook mooi en speels te leggen. Wij helpen u graag met het verder uitwerken van uw nieuwe tuin.


Voordelen van de MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm    

 
Deze mooie klinker is gemaakt van beton en voorzien van een mooie fijne slijtlaag. Het voordeel van deze slijtlaag is dat er veel minder kiezels door de deklaag heen zullen komen. Het grote voordeel van een betonproduct is dat de prijs/kwaliteitsverhouding vaak gunstig is. Een leuke steen die dan ook voor een grote doelgroep geschikt is. De MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm mag na he leggen afgetrild worden en is hierdoor ook voor de doe het zelver prima te verwerken. 


Alternatieven voor de MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm   


Zoekt u een andere kleur of een ander formaat? Deze klinker is in verschillende kleuren leverbaar die ook onderling goed te combineren zijn. Wilt u in plaats van de MBI Facetto Antraciet 20x5x6 cm liever een kleurechte klinker in uw tuin verwerken? Kom dan vrijblijvend langs zodat wij u kunnen adviseren welke steen of klinker het best aansluit bij uw wensen. De koffie staat altijd klaar.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja